11 November 2023. Doe het zelf drumband op festival Le Guess Who.

Zaterdag 14 november kun je onderdeel zijn van dit festival door je aan te sluiten bij Vrijwillige Drumband Nieuw Rotsoord. Na een korte workshop krijgt elke deelnemer/ster een uniform en marcheren we over het festival terrein. Inclusief tamboermaitre en majorettes. Om 15.00 start deze sessie, geen kosten en aanmelden via info@pinda-saus of ter plekke. Beleef deze Guilty Plessure met je vrienden, familie, collega’s.

Le Guess Who festival op Nieuw Rotsoord, Briljantlaan 101 in Utrecht

Kinderboerderij Nieuw Rotsoord wordt zaterdag 11 november (vanaf 14.00 uur) omgetoverd tot PRETPARK! Een magische wereld vol plezier voor jong en oud. Denk aan attracties, liveoptredens, opera, lichtshows, workshops, filmvertoningen, en meer! Op PRETPARK! neem je deel aan het borrelen van de Utrechtse underground. Een initiatief van (…) Centraal, een kunstenaarscollectief en band wiens multidisciplinaire dromen uitkomen tijdens dit evenement. Zien! Horen! Beleven! PRETPARK op de kinderboerderij! De entree is gratis!

PRETPARK is onderdeel van het internationale festival Le Guess Who? dat van vrijdag 10 tot met met zondag 12 november op diverse locaties in Utrecht wordt gehouden. Meer informatie op leguesswho.com.