Benefietavond voor projecten in Gambia

Muzikaal benefietfeest Happy Gambia voor projecten in Gambia

Op 14 september om 20:00 uur in Cultuurhuis De Brede Vaart in Linschoten. Met medewerking van o.a. Ebrima Kubra Mass, Anton Kamp en DJ Mambini met zijn Afrikaanse Disco.

Linschoten, september 2012 Corinne, Fred en Nico hebben elkaar gevonden in hun vrijwilligerswerk voor Gambia en nodigen u uit voor een benefietfeest in Cultuurhuis De Brede Vaart. Deze avond beloofd een groot Afrikaans feest te worden. Ebrima Kubra Mass en Anton Kamp zullen op hun instrumenten de balafoon, ngoni, bolong, djembé en dun-dun enkele West-Afrikaanse arrangementen laten horen. Er kan gezongen en gedanst  worden, luisteren en kijken mag natuurlijk ook. DJ Mambini zal met zijn discotheek met voornamelijk Afrikaanse en Zuid Amerikaanse muziek, de sfeer nog verder doorvoeren. Tijdens deze avond zullen foto’s van de diverse projecten via een beamer worden afgespeeld en ook zullen Corinne, Fred en Nico erover vertellen en uw vragen beantwoorden Zo krijgt u een duidelijk beeld van de reden waarom zij deze avond geld voor deze projecten proberen binnen te krijgen.

Inkomsten uit giften en consumpties komen ten gunste van de projecten in Gambia. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de weblog: jenfingambia.waarbenjij.nu of op de site  Vriendenvangambia (site) .