08-12-2016 Percussie-reis door Gambia

Percussie-reis door GambiaPercussie-reis door Gambia

In de maanden november en december van 2016 ben ik samen met Anja naar Gambia geweest. Er waren veel hoogtepunten. Bijvoorbeeld de vele percussie- en danservaringen. Maar ook de uitslag van de landelijke verkiezingen. Deze verkiezingen werden gewonnen door de oppositie.

21-09-2016 DHZ drumband workshops bij Rio de Reinaerde

logoReinaerde is de zorgorganisatie in de regio Utrecht die zich richt op kinderen, jeugd en volwassenen. Zij bestaan 15 jaar en vieren dat met een festival genaamd Rio de Reinaerde. Dit  is een groot beweeg- en beleeffestival voor mensen met een beperking op 21 september 2016. Het wordt een geweldige dag, niet alleen voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers, maar ook voor andere mensen met een beperking die zin hebben in een dag vol bewegen en beleven. Pinda-saus.nl zal enkele workshops Doe-het-zelf-drumband verzorgen, waarna ze rond de klok van 12 uur een rondgang zullen maken.

04-09-2016. Uitfeest 2016

uitfeestHet Uitfeest in Utrecht vormt al 18 jaar de opening van het culturele seizoen in Utrecht. Met film, theater, muziek, dans, exposities en meer blikken de culturele instellingen en gezelschappen vooruit.

Pinda-saus.nl verzorgde workshops percussie voor kinderen en volwassenen in het museum Catharijneconvent.  Tijdens alle sessies waren de darbuka’s, marstrommels, djembé’s  en cajons bezet en maakten de deelnemers mee hoe ze in korte tijd kakofonie om konden zetten tot een een plezierig samenspel van trommels. Zie de foto’s op mijn fotopagina.

04-09-2016. Catharijn Classique 2016

cathrijn classique Zondag 4 september werd het muziekfestijn Catharijn Classique op een feestelijke manier afgesloten. In de middag waren er optredens van Denise Jannah en Wolf Martin, Zoumana Diarra,  Jazz Trio Majazztic en Pinda-saus.nl verzorgde workshops percussie voor kinderen en volwassenen in het museum Catharijneconvent.  Tijdens alle sessies waren de darbuka’s, marstrommels, djembé’s  en cajons bezet en maakten de deelnemers mee hoe ze in korte tijd kakofonie om konden zetten tot een een plezierig samenspel van trommels. Zie de foto’s op mijn fotopagina.